2012-01-18 @ 21:25:47 / Totte & Sham ♥

Dagens ridpass 18/1

Hej!!

Idag har vi varit i stallet, såklart :) Anna, en tjej som vi känner följde med och provred Totte, hon ska förhoppningsvis hjälpa oss att ta hand om Totte och rida honom t.ex när vi är bortresta eller "har annat för oss". Bra att ha någon man kan lita på, då passar Anna :)  Det gick jättebra :) Hon  var så duktig att rida honom  :) fast han försökte några små bus-saker så blev han inte av med henne inte ;) Han blir busig ofta när man ska fatta galopp, då sparkar han ibland bakut och "studsar" lite, tror att han bara vill iväg, att han tycker att det är kul :) Totte den lilla busen ♥

Sham blev såklart också riden, barbacka....det gillar han :) och vi också :) Idag var han lite busig, han stog på stället och gjorde typ 5 sparkut-bockar och Filippa flög, och då menar jag verkligen flög upp i luften och landade på backen i ridhuset och bara skrattade :) han är sååå busig lilla söt-Shamisen ♥ Vi både skrittade, travade och galopperade med Shamisen.

Såklart har vi gjort allt annat också, mockat, borstat och sådant som hör till :)

Här kommer lite bilder från dagen;



Söta Sham ♥



Sham och Fanny



Filippa och Sham



Totte & Anna



Totte & Anna



Anna & Totte



Denise & Elliott



Vår härliga, underbara , söta, fina, snälla och alldeles egna Totte ♥♥♥♥



/fanny & Filippa



Postat av: Katja

Hej tjejer! Fiiiina bilder! Det är jättekul att följa er blogg! Ni är duktiga på att fota;-) Att Totte studsar när ni ska galoppera är vad vi kallade capriollis.. Han blir otålig o vill i väg;-) Lätta lite på handen bara och låt honom skritta framåt några steg. Det där kommer ni att känna igen på prisutdelningarna sen - han vet att han ska få galoppera ärevarv;-) Massor av kramar till er alla!

2012-01-20 @ 19:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: