2013-04-28 @ 21:36:37 / Filippa

Svar på kommentar !

Kommentar :

Varför har ni en häst om ni int kan rida?
Ni har en för svår häst ni tävlar för lite och för låga klasser han mår inte bra av det han vill ut och tävla mycket och högre klasser?

Skaffa en enklare ponny och lär er grunderna först sen kan ni ha egen häst...


Svar :

För det första ,jävligt taskig du är . För det andra så kan vi rida ,kanske är du som inte kan det ,vi vet redan att du är avensjuk för att vi har en sån fin ponny . Totte är väldigt svårriden,men nu har vi lärt oss hur man ska rida honom så vi klarar av honom. Varför bry sig om vi tävlar låga klasser ,han tycker att det är jättekul att hoppa lågt . Man ska inte bara hoppa högt,där fick du lära dig något . Vi ska absolut inte skaffa en annan ponny,Totte är perfekt på alla sätt och vis . Vi kan alla grunderna ,och varför bry sig. Hatar avensjuka människor som dig....




Postat av: Tussie & London - ung ryttare med höga ambitioner

Ni tjejer borde faktiskt inte skriva likadant till tjejen som kommenterade.. Det lönar sig inte att börja svära och argumentera. Bara ignorera kommentarerna.

2013-04-28 @ 21:46:40 / http://londonryttaren.se
Postat av: Katja

Småtte har det bra hos er! Han är ju faktiskt en ponny som vill ha massor av kärlek och ingen tävlingsmaskin! Såå bry er inte om tråkiga kommentarer! Kramar till er alla:)

2013-04-28 @ 22:03:12
Postat av: Daniela

Usch, så tråkigt med såna här kommentarer :/ Lite kul bara att okunniga människor måste uttrycka sig som saker de inte har en aning om ;) Som ni säger - bara avundsjuka!

Rogge är en SJUKT svårriden häst, ingen av mina kompisar har klarat av att rida honom (och vi är liksom fyra år äldre). Han tycker inte att det är kul att hoppa för höga klasser, LB tycker han är roligt, LA funkar men sedan tycker han inte ens att det är kul längre :)
Det viktigaste för honom är massor av kärlek och att han får komma ut och ha kul!
Han kunde verkligen inte ha kommit till bättre ägare än er, ångrar aldrig för en sekund att vi sålde honom till er! <3

2013-04-28 @ 22:17:23 / http://powerpony.blogg.se
Postat av: Matilda

Gud vad taskigt skrivet

2013-04-29 @ 07:26:14
Postat av: Sofia♥

Hej! Vilken elak kommentar ni fick :(
Jag tycker att det är självklart att ni kan rida Totte nu ni har ju känt honom jättelänge och det är eran häst♥ Och hur ska hon kunna veta vad Totte tycker ä roligt och inte? Jag tror att han tycker det ät jätteroligt att hoppa vare sig det är små elelr stora hinder ;) Kämpa på med Totte för ni rider jättebra! Hälsa Totte fårn mej haha<3

2013-04-29 @ 08:27:24 / http://fiffilina.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: