2013-12-12 @ 21:13:08 / tankar

Vad innebär det att ha egen häst ..

Allas  dröm är att ha egen häst ,dom som är hästintresserade . 
 
När vi fick Totte ska ni fatta hur glada vi vart , nu har vi haft Totte i mer en två år. Helt otroligt hur tiden går fort . Men när vi fick reda på att vi skulle få Totte gick vår DRÖM i uppfyllelse . Men man kan inte göra allt om man har egen ponny . 
 
Man kan inte vara med kompisar lika mycket , isåfall får väll kompisen kanske följa med till stallet . Hästarna går såklart i första hand . Det är en sån här grej man får välja när man köper häst , då väljer man att inte umgås med kompisar lika mycket. 
 
Det är dyrt att ha häst , verkligen . Man kan inte köpa så mycket annat . Även fast man älskar att shoppa . Men man kan inte köpa allt man vill, för att man ska lägga pengarna till hästen  . Men det väljer man ju . Har man häst så är det ju den man får , det är den bästa pressenten man kan få . Då ska man lägga pengarna på den . 
 
Hur hinner man med allt ? Skola ,kompisar, å allt ? Det är en fråga som ofta dyker upp i kommentarsfältet . 
För oss funkar det faktiskt väldigt bra . Vi har inte så mycket läxa just nu . Så allt skoljobb gör vi ju klart på skolan . Kompisar kan man ju inte vara med lika mycket . Man kan vara med kompisar på helgerna ,eller före eller efter stallet  eller så brukar vi ta med kompisar till stallet . Vissa av våra kompisar älskar hästar så dom vill jättegärna följa med till stallet . Stallet ska man ju till varje dag , hästen är ett levande djur den måste ha nån som sköter om den. 
Man kan inte köpa häst om man inte ÄLSKAR hästar . Hästar är det bästa som finns och kommer alltid att vara :)) Jag kommer alldrig att lessna på hästar . Det är ju inte bara rida man gör,man ska fixa allt annat också ,mocka ,fylla vatten ,packa hö . Det är ett träningspass . Det är halva grejen med att ha häst . Man är där länge,fixar allt till den , myser . Hästar behöver all kärlek den kan få .  Så man kan säga att man tränar varje dag . 
 
Fanny och Totte ,70 cm på timrå .
Det va för ganska länge sedan . Kanske ett år sen . 
 
/Filippa
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: