2013-02-14 @ 13:55:47 / hiss!

Hiss till back on track !

Dock gillar jag allt dom har men nu tänkte jag hissa back on track`s stallbandage .
 
Totte har ett par sånna och dom sitter sjukt bra och vi använder dom om vi har typ tränat hårt och så. Finns att köpa på back on track`s hemsida och hööks.
 
Såhär står det om dom på back on track`s hemsida 
 
Beskrining :
Back On Track Benskydden Royal är mycket lätta och snabba att sätta på och av. Benskydden har ett ytterhölje av ett extra slitstarkt neopren. Neoprenhöljet är också formsytt för att nå en optimal passform över kotan. De spännen som sitter på ytterhöljet är breda och greppvänliga och har en tydlig Back on Track-brodyr i gult. Den inre delen av Benskydd Royal består av en mjuk padd där yttertyget är av polypropylen med insmälta kerampartiklar och stoppningen är av polyester. 

Benskydd Royal säljs endast i par, en för höger och en för vänster ben. Benskydden finns i 3 olika höjder, 35, 40 och 45 cm. Benskydden är utformade för att täcka från kronranden till ett par centimeter upp över hasen eller carpus.
 
Så de är ett stort hiss från min sida ,de kostar 956 kr ,värt priset kan  jag säga :) Hemsidan heter http://www.backontrackshop.se/product.asp?product=26 och hööks hooks.se
 
 
 
 


Postat av: Tussie & London - med drömmar om SM

Vill gärna inte att mina inlägg kopieras.

2013-02-14 @ 15:41:22 / http://londonryttaren.se
Postat av: Emelie

Just nu har jag frågestund på bloggen. Ställer du frågor så får du en länk i inlägget där jag svarar på frågorna! :) Du kan fråga saker om hästarna, min ridvana, fotboll, hur det är att vara fotbollsdomare, om min katt eller bara helt random frågor! Ha det bra!
http://lindblad.blogg.se/2013/february/fragestund.html

2013-02-14 @ 21:17:48 / http://lindblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: