2013-02-09 @ 19:14:58 / ridpass

Lördagsmys !

Hej:) 
 
förut idag åkte vi till stallet fixade allt ,mockade,fyllde vatten spånade m.m. Sedan när vi hade fixat allt kom Linn och frågade om hon fick rida med oss ,och det fick hon . Vi hämtade hästarna från hagen och tog in dom i stallet och fixade allt .
 
Då var det Fanny som red Roggetott och Linn  Shanti . Dom red ner till ridhuset i skritt,bra framskrittning . Sedan när dom kom ner dit brjade Fanny med att jobba Totte i skritten i båda varven sedan travade hon i båda varven och gjorde lite serpentin bågar och så . Jobbade mycket med övergångarna m.m. Vilket han skötte super :) 
 
Sedan skrittade dom tillbaka till stallet och när dom var där borstade vi och fixade allt med dom och så och sedan fick dom gå in i boxen och mysa . Tottis fick äta efm mat morötter och banan ,Tottesmåtte älskar verkligen banan ,han blir helt till sig då ,gölleponnyn . 
 
Just nu sitter vi bara hemma framför Tv;n . om lite mindre en en timma börjar melodvifestivalen ,framför det ska vi bara äta godis och chips och sånt . 
 
Har fortfarande lite ont i huvudet och halsen ,men det går frammot :) 
 
Imorgon ska vi både till Sham & Nelson och Totte . :))) 
 

Några bilder jag fotade idag ,dock inte världens bästa kvalite ,fotat med min telefon (iphone) 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Elin

Hej! Nu har jag börjat sälja bloggdesigner till ett billigt pris, kolla gärna!:D
http://slowmotionphoto.blogg.se/2013/february/kopa-design-2.html#comment

2013-02-09 @ 19:22:20 / http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Frida

Har inte läst erna blogg på länge så jag undrar om ni har börjat tagit hand om Nelson också förut så va han bara med nån gång. Och vet att ni har privata bloggar också och vad heter dom???

2013-02-10 @ 08:05:30 / http://www.ponniemupparna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: