2013-03-24 @ 10:18:36 / önskeinlägg

Ridvägar-önskeinlägg!

Vi fick en fråga om vi kunde visa vår ridvägar ,självklart kan vi det :)
 
Ridvägarna i tottes stall!
 

Vi har ju inte stått där så länge så vi vet inte så himla många ridvägar , men jag vet att det finns jätte många fina ridvägar där . 
 
Men det finns nedrerundan ,övrerundan ,som tar runt en 30 -60 minuter ,bropå hur mycket man travar /galopperar . Sedan har vi lilla kvarsätt som tar på kanske en timme och stora kvarsätt kankse en och en halv timme/2 timmar . Då rider man typ b.l.a över en äng,i skogen osv. Sedan brukarvi rida till korna och då kan man välja att svänga höger eller vänster . Det kankse tar runt en timme eller mer . 
 
Vi brukar också rida runt srk ner till SRK också upp en annan väg hem . Då rider man i skogen . Det finns också en väg där man rider nerför en backe sedan rider man ini skogen och där finns det en massa stockar och sånt . Men det är dom vägarna vi mest brukar rida hos Småtte . Men jag vet att det finns massa fler som vi brukr rida med ridskolehästar ,men vet inte riktigt vad de heter . När vi bara ska skritta ut brukar vi rida mot nävsta .
 
 
Ridvägarna i shams och Nelsons stall .
 
Även fast jag har varit där längre vet jag inte så himla många ridvägar. men vi brukar rida mot västbo ,dit kan man rida så långt som man vill ,så det brorpå när man vill vända .Annars kan man rida in på typ en liten stig vid en äng så rider man runt hela,så då kommer man fram där man började ,det kanske går på en timme . Sedan brukar vi rida upp mot hemmanet ,där är det mycke backar och sånt,bra klätter backar . När man rider där måste man vända . Man kan också rida mot något badställe och sånt ,vet lite till vägar men inte riktigt vad dom heter . Sedan finns det en väg som man rider förbi ridskolan då kommer man typ på en sandstig bra för hästarna att få galoppera av sig ,man kan också rida in på en liten hoppstig . 
 
 
 
 


Postat av: Karin

Hej:) jätte fin blogg!
Men jag har en fråga, varför har ni inte alla hästar
I samma stall?:) skulle vara snäll att få svar;) annars är er
Blogg jätte fin:)

2013-03-24 @ 10:47:51
Postat av: Daniela

Aww, småttisens man - hade glömt att den var så tjock! <3

2013-03-24 @ 17:43:23 / http://powerpony.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: