2013-03-28 @ 14:47:54 / svar på kommenter!

svar på kommentar!

 
Svar ; För det första . Varför låssas du vara någon som du inte är ? Sjukt dumt av dig och för det andra så vet i vem du är . Du har en blogg och du har kommenterat massa dumt här förut ,både från anonym och massa namn,samma ip adress . Väldigt dumt av dig att låssas vara Daniela . Så om du fortsätter kan vi skriva vem du är också ,är det de du vill?? . 
 
Vi skrittar ut väldigt ofta ,vi galopperar inte varje gång . Så om du inte vet så låt bli att kommentera . Så vi galopperar INTE varje uteritt . Och det kan ju vara en lugn tur även fast man galopperar,det är ju lika jobbigt för hästen att trava upp för en backe ,samma med att skritta och jobba den upp för en backe...... men det värsta med dethär tycker jag att du låsats vara någon annan . Man ska ALLDRIG skriva något man inte kan stå för. 
 
//en sur filippa !
 


Postat av: Erica


Vilken mysig blogg du hade!! =) Trevlig Påsk!!

2013-03-28 @ 14:56:44 / http://icusen.blogg.se
Postat av: Katja

Hej Fanny och Filippa! Hoppas ni får många påskägg fyllda med massor av godis:) Kul att det går så bra för er med Totte Småtte! Han är ju en väldigt pigg ponny som mår bra av mycket motion! Och mycket pussar.. Och många bananer..! Ha det så bra glad påsk! Kramis

2013-03-28 @ 20:18:45
Postat av: Daniela

Usch vad tråkigt med såna som skriver negativa kommentarer :(
Jag vet iaf att ni tar superbra hand om Rogge, och han hade aldrig kunnat hamna på ett bättre ställe! :) <3

/Den riktiga Daniela (hihi)

2013-03-30 @ 16:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: