2013-11-17 @ 18:51:14 / Totte

Varför just totte?

Nu tänkte jag skriva ett önskat inlägg .Många undrar om vi kan skria ett inägg varför vi köpte just Totte .Och hur det gick till . Har skrivit det inlägget förut.  Men kan skriva det igen. 
 
Vi tittade på en  häst innan Totte , provred den och så . Fortsatte titta på hastnet .Vi klickade in på Tottes annons .Tyckte han var grymt söt och vi vart nyfikna .Så vi bokade en provridning .  När vi skulle åka till globen horse show stannade vi påvägen. också kom Katja och Daniela och hämtade oss . Vi åkte till stallet där Totte stog . När man kom gnäggade han .Vi tog in han från hagen .Borstade han och sen red vi han  .Först i paddocken . Hoppade lite och så . Han var pigg ,rolig . Sen red vi ut en sväng . 
 
Och vi fastnade direkt för honom . Personligheten,snällheten . Han var perfekt ! Sen åkte vi vidare till globen . På tåget pratde vi om han hela tiden .Kollade på bilder osv. 
 
När vi var på globen köpte vi ett täcke åt honom även fast vi inte köpt honom . Men vi tjatade på mamma och pappa hela tiden .Typ helgen efter kom Totte hem till oss . Det var snöstorm den dagen . När han kom till stallet hade han en röd rosset runt halsen ,som ett litet paket. 
 
Man kunde knappt fatta att Totte var vår.Det var helt otroligt att vi var ägare till värdens underbarste ponny . 
Vi ångrar inte ett dugg att vi köpte Totte,världens bästa häst ♥
 
Nu har vi haft Totte i snart två år, 9 december 2011 var den bästa dagen i hela mitt liv. För då kom världens underbarste häst hem till oss.
 
Vi fasnade direkt för Totte . Finns verkligen ingen bättre ponny .Vi har gjort en sån grym utveckling tillsammans . 
Hoppas ni tyckte om detta inlägget .
 
//Filippa
 
 


Postat av: Vanessa

Vilken härlig historia ❤

2013-11-17 @ 19:28:46 / http://russetville.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: