2013-09-28 @ 11:30:00 / Fanny

Varför just totte?

Tänkte skriva ett inlägg om varför vi just köpte totte . Varför just Totte? 
 
Vi provade bara en ponny innan Totte , och den var fin , men vi ville forsätta titta lite. Och då tittade vi runt på hastnet och såg Totte. Klickade in på honom och tänkte bara men gud  vilkenn gullig ponny. Vart helt kär. Tittade på annonsen typ en gång varje dag, hehe.  
 
Men då skulle vi till globen horse show. Och då stannade vi upp i Uppsala och ja, provred honom! Ägarna till honom kom och hämta oss på tågstation och då åkte vi till stallet , han stog i hagen och han var otroligt söt. Vi fick ta in honom  till stallet , borstade honom och ja. Han var hur snäll som helst att sköta honom. Sedan sadlade vi honom och tränsade och sedan så tog vi ut honom till paddocken. Både jag och Filippa red , först Filippa och sedan jag. Han var super härlig och pigg , vi fasnade verkligen för honom. Vi fick hoppa några hinder. Underbar häst verkligen. Sedan när vi åkte tåg till Stockholm till Globen Horse Show pratade vi om honom hela tiden. " åå , kan vi inte köpa honom osv". Mamma tyckte också om honom super mycket. Ungefär en vecka efter bestämde vi oss , att vi skulle köpa honom. 
 
Mamma ringde oss när hon var på jobbet och sa att vi hade köpt honom . Jag och Filippa vart överlyckliga och hoppade runt i hela huset. Den 9 December 2011 så vart han vår  ♥  Dom kom med han till stallet och han hade en röd rosset runt halsen. Och vi fick han som en jätttttttteeeeeeeeeeeeeee suuuper braaa julklapp. Den bästa. 
Och nu har vi han och snart haft han i två år , den 9 December så har vi haft honom i 2 år. 
 
Första dagen han var hemma hos oss.
 
 
Gud vad jag älskar denna ponny ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Hulda

ja det hoppas jag med ska se hur det går med henne :) så gillig historia så roligt att ni hittade rätt sådär och allt klickade mellan er ^^ otroligt söt ponny :)

2013-09-28 @ 11:48:15 / http://www.huldaeinarsdottir.com
Postat av: Elin

Hejsan, Vad kul att få en häst i julklapp:) Totte han är ju verkligen värdens snällaste,gulligaste och bäst. han är verkligen en dröm ponny (häst) Han ser ut som en enkelt (som ni F&F) hoppas ni har en trevlig kväll hejdå<3

2013-09-28 @ 20:47:11 / http://bloggarenelin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: