2014-12-18 @ 21:41:46 / Filippa

Nu är det äntligen lite snö här.

Imorse när vi vaknade var det lite snö ute , vitt överallt i allafall (även fast det inte var så mycket) . Jag vart så glad över att snön kommit ,nu ska det tydligen komma mer snö. Får hoppas på det bästa , det nlir bättre underlag ute + mer julstämning och riktigt vinter. Det måste vara snö på vintern tycker jag , annars känns det som en helt annan årstid. 
 
Nu är vi tillbaka igen , efter att inte skrivit så värst mycke denna vecka , har inte haft lust eller tid helt enkelt. Sånt får man leva med , idag var vår sista riktiga skoldag. Hur skönt om helst , imorgon går vi en lugn skoldag till klockan 13.00 . Vi ska mest bara se på film , äta fika och få våra betyg. Sedan är det jullov , detta efterlängtanade jullov.
 
Idag efter skolan var vi hemma i kanske 20 minuter , sen åkte vi till stallet. Mamma hade fixat allt på dagen idag , satt vi tog in alla pållarna +gav dem em hö. Började borsta Totte och sen red Fanny ut en barbackatur i den nya vita snön .Väldigt mysigt , Totte tyckte det var kul och Fanny såklart. När allt vart klart i stallet åkte vi förbi mcdonalds , idag fick det bli goaste donken. Sen var det fotbollsträning , när vi kom hem duschade vi och så. Nu sitter jag bara och gör inget särskilt . 
 
Vad har ni gjort idag ? 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: