2014-12-12 @ 22:18:00 / Filippa

Sista provet innan jullovet!

Idag var det en skön dag i skolan , väldigt lugn och ganska rolig för det mesta. Första "lektionen" kollade vi på femmorna som hade lucia , sen såg vi på film, 30 minuters rast . Efter rasten hade vi ett "release party" för att vi har skrivit en roman på svenskan , 9 kapitel. Från början var det typ "mingel". Vi fick dricka , chips m.m. Gick runt i klassrummet och så. Sedan åt vi tvårätterslunch , go mat och sen efterrätt. Kladdkaka med grädde , sen innerast , idrott och sista ämmnet var so, historia. Det var typ det enda vi gjorde idag , på historian hade vi vårt sista prov innan jullovet.Skönt , bara en enda vecka kvar till lov nu ju . Hur härligt som helst . 
 
Idag red jag ridlektion , Totte var duktig för det mesta , när vi gjorde skänkelvikningar vart han lite ryckig och så, ofokuserad. Men jag är nöjd .Såklart fixat allt i stallet också. Resten av kvällen har vi tagit det lungt , ätit pizza och en massa gosaker. Imorgon ska vi upp på fotbollscup. Första matchen spelar vi halv nio , ska vara där halv åtta, anda matchen spelar vi 12. Det blir kul . Hoppas ni hejjar på oss :D 
 
Och hörrni, det är fredag. Otroligt skönt med helg , har bara roliga saker på schemat . Imorn fotbollscup+stallet , söndag kanske fotbollscup+ fotografering med Totte. Har ni nått roligt för er i helgen?
 
Hörs antaligen imorn,om inte Fanny skriver nått när hon går och lägger sig.
Vi får hoppas.
 
//FILIPPA
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: