2015-01-10 @ 19:08:58 / Fanny

Leif Hall träning #1

Igår var det träning för Leif Hall . Det är olika grupper och två dagars hoppning .Igår hoppade jag och idag hoppade Filippa. Hon ska skriva om den träningen efter denna , ifall ni undrar .
 
Men först fick vi rida fram lite fritt. I skritt och trav. Sen ställde vi oss i en ring,också pratade , frågade vad vi heter osv. Sen efter vi hade stått och pratat så började vi med att skrittjobba litegrann. Sedan travjobbade vi. Ställde osv. Gjorde lite framdelsvänningar. 
 
Sen så släppte vi stigbyglarna och red utan stigbyglar nästan hela ridpasset. Totte var väldigt pigg, så roligt!!
Men vi började med att jobba dom i trav.Flytta bakdelen tex. Vi gjorde massa med saker.
 
Sen så fattade vi galopp efter ett tag.Gjorde lite galoppjobb på en volt. Sen så skörde vi även lite skänkelvikningar i galopp.Totte var jätteduktig. Sen så gjorde vi även lite tempoväxlingar. Gjorde massa helt enkelt. 
 
Sedan så galopperade/skuttade vi över upphöjda bommar. Olika steg imellan alla. Länga och korta. Också hoppade vi över ett litet kryss.Gjorde galoppombyten mm. 
 
Sen efter vi hade gjort det ett par gånger så gjorde vi en annan "serie" ,vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Men ni ser ju på filmen. Sen utav alla dom sakerna gjorde vi en slags "bana". Det ser ni också bättre på filmen. Jag är jättenöjd med Totte iallafall. 
 
Det vart ett trimmpass helt enkelt. Totte var trött efter han hade jobbat så hårt och bra. Han pratade lite om vad han tyckte osv. Och sen travade vi av. Jättenöjd med Totte iallafall. 
 
Här är filmen på mig och Totte. Filippas inlägg kommer strax :) 
 
/Fanny



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: