Gott och blandat

Postat den: 2015-06-03 @ 21:53:00 | Filippa | Kommentarer (2)

Hej på er, senaste inlägget som kom upp var i söndags, och idag är det onsdag. Sry, men har inte haft någon lust till bloggen. I måndags red Fanny i ridhuset, jobbade lite allt möjligt, i tisdags hade bubbis vilodag, fick gå på prommis och bara mysa på.  Och idag hade vi hoppträning.
 
Idag släpptes dom även i sommarhagarna , Totte blev suuperglad. Har vänjt Totte med gräs i några veckor nu, sen idag släpptes dom i sommarhagarna, i början ska dom bara gå i någon timme, annars äter väll dom ihjäl sig. Och lite längre in i juni får dom stå hela dagarna. Totte vart i allafall riktigt glad, sprang runt och sen åt han resten av tiden, såklart. Rena paradiset för bubbis <3 
 
 
I början av veckan fick Totte ett nytt träns , rambo micklem. Efterlängat!! Så himla fint och verkar bra hitills, han var riktigt riktigt söt i det. Mjukt och skönt läder, vi köpte storlek ponny och färgen brun.
 
Fin va?? Sötast i världen enligt mig!!
 
Jättebra hoppträning idag, hoppade såå himla fint och tyckte att det var så kul. Hoppade jättefina språng, runda och fina. Taggad och helt enkelt bäst. Så nöjd, verkligen en toppen träning med världens snyggaste.
 
Schreenshots från filmen, är nå fel när man ska föra över filmen till bloggen så det är därför den inte kommer upp nu. 
 
//FILIPPA