2015-10-22 @ 23:08:50 / Allmänt

Efterlängtat lov!

Hej på er! 
Idag är det Totisdag och vi har äntligen fått höstlov. Så himla efterlängtat!! Vi har inte gjort något speciellt idag faktiskt. Först hade vi skola från 8.15 - 15.30, sedan tog vi en promenad hem
från skolan och på vägen hem stannade vi på en pizzeria och köpte en pizza, suoergott. Vi kom hem, käkade den och kollade lite serie, youtube och bara gjorde det helt enkelt.
 
Vi var inte i stallet idag helt enkelt, en stallfri dag och Tottis vilade. Också fixade vår kompis Hedvig som har häst i samma stall som oss åt totte. Vi brukar fixa åt hennes höst på onsdagar och dom på torsdagar. 
 
Men nu är klockan 11 och jag har fixat mig och lagt mig i sängen och ska strax sova. Ska upp ganska tidigt imorgon även fast vi inte har skola, vi har morgonjour i stallet så vi ska rida och fixa på morgonen,sen ska vi och Totte också bli fotade av en fotograf som vi har blivit några gånger förut också, hon är jätteduktig och det brukar bli superfina bilder.
 
Sen på kvällen ska vi vara med våran kompis hedvig som ska sova hos och vi ska bara ha fredagsmys. Men det är iallafall sjukt skönt med höstlov och det älskar jag. Men ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs! 
 
En bild vi tog med några tjejer i klassen där vi visade över hur lyckliga vi var över höstlov!
/Fanny


Postat av: Vanessa andersson

börja bloggaaaa igen ;)

2015-11-12 @ 13:34:13 / http://vanessaandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: