2015-10-17 @ 22:10:29 / Allmänt

Längesedan sist!

Hej på er!
 
Det har vart längesedan sist  riktigt längesedan. Idag är 17 Oktober, och senast vi bloggade var 6 Juni.Det har hänt massor sen sist , men mest bara roliga saker. Sommarlov, vi har åkt utomlands, massor med bra ridpass, tävlingar och dagar i stallet, och vi har börjat ny skola. Jag kan inte direkt säga allt som hänt under dessa 4 månader, det skulle tagit evigheter. 
 
Men vi har helt enkelt haft en bloggpaus och tänkte komma tillbaka nu igen om det fortfarande är några kvar här ;) Vi tänkte i allafall börja blogga igen, kanske inte fleraa inlägg per dag, men nått om hur ridpasset gick, vad vi gjort under dagen, läsarfrågor osv. Lite gott och blandat helt enkelt.
 
Nu undrar ni säkert hur det är med Totte och om han mår bra. Han lever livet och är lika snäll och underbar som alltid. Han levererar bra på både dressyrbanan och hoppbanan, liks busig och glad, älskar att busa på i skogen osv. Lika som förut. 
 
Hoppas ni som kikar in lite då och då är kvar här, så hoppas vi att ni haft en riktigt bra sommar och har en bra och härlig höst. Så hörs vi antingen mer ikväll eller imorgon, vi hörs när vi hörs. 
 
Ni har väll inte glömt att ni kan följa oss på instagram där vi lägger upp mycket bilder på allt möjligt, lite blandat från vår vardag. 
 
"fannyenstrom"
"filippaenstrom" 
 
 
/Fanny och Filippa <3
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: