Jaow ;)

Postat den: 2013-04-30 @ 23:18:09 | Filippa | Kommentarer (0)


Hoppträningen för Catta !

Postat den: 2013-04-30 @ 18:54:25 | Filippa | Kommentarer (1)

Hej,hej :)
 
Tänkte skriva om dagens hoppträning för Catta . Vi tränade på hur många språng,hoppade mycket kombinationer osv . Jag är själv supernöjd med Totte,Catta tyckte också att han var duktig . Vi jobabde först lite utan stigbyglar osv.
 
Vi hopapde 80-90 cm .( Förutom på sockerbitarna ).Han hopapde allt utan att tveka en enda gång. Kändes super, inför tävlingssesången dras igång nu på riktigt :). 
 
Men ni kommer få se en film från dagen . Såklart mockade vi och sånt,borstade totte osv ) . Ni får bara se från när jag hoppar på filmen ,lite roligare att se när man hoppar (tycker jag själv iaf )
 
Hoppas att ni alla få en bra valborgskväll .Själv ska vi bort till några som går i vår klass . 
Hej då på er alla:)
 
Här får ni en suddig mobilbild från idag :)
 
 
 
 

Önskeinlägg!- smilla Berntsson

Postat den: 2013-04-30 @ 14:09:00 | önskeinlägg | Kommentarer (0)

Efter många förfrågningar,kommer nu detta inlägget . Hur vi börja lära känna Smilla Berntsson .
 
Det var såhär hon började följa oss på instagram,självklart vart vi super glada . Hon började gilla våra kort/kommentera  . Sedan så fick vi hennes nunmer ,började smsa med varann .Hon skrev att hon tyckte Totte var supersöt osv .Också frågade hon om vi skulle till falsebo horse show och det sa vi att vi inte trodde att vi skulle . Men då sa vi att vi skulle till horseshow . Så vi ska träffas där nästa år :)). 
 
Sedan började vi skypa med varann osv . Smilla är en helt underbar tjej,super snäll osv . Men vi har alldrig träffas i verkligheten . Jo ,vi har träffat henne en gång ,på horse show träffade vi henne :) .
 
Så här har ni inlägget ni väntat på :). Hoppas att ni vart nöja,puss och hej ♥. 
 
 
 
 
//Fanny och Filippa !

Önskeinlägg!

Postat den: 2013-04-30 @ 07:32:31 | önskeinlägg | Kommentarer (3)

Har inte ett dugg aning om vad vi ska blogga om just nu . Så kom gärna med tips . 
Så kommer det inlägget DU har önskat om upp . 
 
 
//Fanny och Filippa 
 
 

Godnath !

Postat den: 2013-04-29 @ 21:48:00 | Filippa | Kommentarer (1)

Godnatt på er alla och hoppas ni sover gott . Imorron på skolan är det lek och spel dag,Nice . Efter det åker vi till stallet ,hoppträning på schemat . Tror vi ska hoppa ute i paddocken imorron :)

Just nu skypar vi med fina smilla ♥ . Kul ,kul . Hörs imorron . Puss och kram .


Läsarfråga

Postat den: 2013-04-29 @ 12:30:00 | dagens läsarfråga | Kommentarer (2)

Hur gör ni åt när ni får dumma kommentarer? 
 
 

Shopping på hööks .

Postat den: 2013-04-29 @ 07:51:11 | Filippa | Kommentarer (1)

Igår medans vi spelade fotboll var mamma på hööks och shoppade lite till Totte bebis . B-vitamin , grimma,vitt schabrak,röda benskydd . Tänkte ha de vita schabraket på näsa tävling ,till det röda benskydd . Ska kolla runt om det finns någon röd kavaj begagnad ,om ni vet någon som säljer en röd kavaj så får ni gärna höra av er . Han har ju mest haft rosa . Så lite kul med varierande :)
Svar på kommentar !

Postat den: 2013-04-28 @ 21:36:37 | Filippa | Kommentarer (5)

Kommentar :

Varför har ni en häst om ni int kan rida?
Ni har en för svår häst ni tävlar för lite och för låga klasser han mår inte bra av det han vill ut och tävla mycket och högre klasser?

Skaffa en enklare ponny och lär er grunderna först sen kan ni ha egen häst...


Svar :

För det första ,jävligt taskig du är . För det andra så kan vi rida ,kanske är du som inte kan det ,vi vet redan att du är avensjuk för att vi har en sån fin ponny . Totte är väldigt svårriden,men nu har vi lärt oss hur man ska rida honom så vi klarar av honom. Varför bry sig om vi tävlar låga klasser ,han tycker att det är jättekul att hoppa lågt . Man ska inte bara hoppa högt,där fick du lära dig något . Vi ska absolut inte skaffa en annan ponny,Totte är perfekt på alla sätt och vis . Vi kan alla grunderna ,och varför bry sig. Hatar avensjuka människor som dig....Dagens ridpass

Postat den: 2013-04-28 @ 18:05:12 | videor | Kommentarer (4)

Filippa&Totte


Matchresultat .

Postat den: 2013-04-27 @ 18:04:29 | Filippa | Kommentarer (1)

Första matchen ,2-1 till dom andra . Egentligen skulle det bli oavgjort . Men dommaren såg inte ett mål ;( . Då mötte vi matfors ,vi spelade bättre en dom ,hade bara lite otur . 
 
Andra matchen,vann vi med 2-0 mot timrå , dom är väldigt hårdhänta och så. Men som tur vann vi :)Vi spelade bra tycker jag . 
 
Vi var där med Emmie ,Andrea ,Michelle,Milla,Hilda ,clara och Johanna .  . Efter första matchen gick vi upp och åt på frasses ,jag åt en barnbox och sedan glass :). Efter det tittade vi mest på massa matcher ,och busade lite ;). Jag är nöjd med dagen,har haft jättekul :) Vårt lag spelade jättebra idag . Nu får vi hoppas att det går lika bra imorron . Så att vi vinner hela skiten . 
 
Duchade för ett tag sen . Nu står pappa och grillar,första grillningen för iår. Mysigt och gottit . Sedan ikväll blir det bara mys,mys .
 
 
 
Lite ego får man vell endå vara ;)
 
 
 

Huua,så gulligt!

Postat den: 2013-04-27 @ 10:10:00 | Filippa | Kommentarer (0)

 
ÅÅh,bebis sa att han ville ha ett sånt . Gud så gulligt,jag dör! Totte ska få det . Tänk vad bra det skulle passa vi som alltid har rosa på tävlinar,d får han en ny luva och schabrak . Schabraket finns i blått också,kostar 249 . Huvan finns också i blått,kostar 149 kronor.Allt finns att köpa på Hööks .

Fotbollscup...

Postat den: 2013-04-27 @ 08:14:28 | Filippa | Kommentarer (0)

Hej,hej :)
 
Nu  har vi gjort oss färdiga för cupen . Det är en cup som heter gruscupen . Samling 8.40  ,första matchen är 9.40 . Vi ska vara där hela dagen eftersom vi spelar några till matcher . I "pauserna " ska vi vara med Milla,hon går i vår klass . 
 
Kommer försöka mobilblogga lite ,men jag har inget internet så det får komma fram när jag kommer hem.. Om det då inte vill komma fram på plats . 
 
Idag har Thea Totte bebis . Men detta blir bara ett snabbt litet inlägg ,måste dra :)
 
 
 
 

Fredag !

Postat den: 2013-04-26 @ 14:45:00 | Filippa | Kommentarer (1)

Hej :)

Har precis gjort nudlar ,gottit värre :) . Idag på skolan gjorde vi vell inget speciell ,det enda som var kul var sista lektionen då vi fick glass :). Ska snart tills stallet,Totte vilar eller gå ut en promis. Men vi ska dit och fixa

Skönt att det var sista dagen i skolan unna helg . Äskar verkligen fredagar .sista dagen i skolan,äta mycket godis,vara i stallet ,vara med kompisar osv .


Me like ...♥

Postat den: 2013-04-26 @ 12:00:00 | hiss! | Kommentarer (1)

 
 
Åhh,är helt kär i Eskadron nya kollektion . Väldigt utstickande och stilren asaker,lite blandat . .. väldigt fina saker . Självklart ska jag beställa något därifrån . Dock är priserna väldigt höga,men man kan ju alltid önska sig :). 
Ni kan klicka här för att se på fler produkter och priserna :O. Hur bra skulle inte Totte passa i detta ?..
 
 
 
 
 

Tisdagens hoppträning

Postat den: 2013-04-26 @ 07:49:24 | Fanny | Kommentarer (1)

Tänkte ta att berätta om Tisdagens hoppträning :) 
Ja , jag kan börja med att jag hoppade för Catta! Det var inte så jätte mycket "hoppning" ! Utan det var lite trimmning med några bommar också skulle man ha bra avstånd och så! 
 
Sedan var det tre hinder , också räknade man avstånd mellan dom med. Också var dom sådär lite snea och så! Verkligen super bra träning. Också så fick vi stå i "Joky(Stavning)? " läder !  Altså att vi hedde in fötterna i stigläderna super kul verkligen :) 
 
 
Sedan så travade vi och galopperade så ! Haha , hållde på att skratta ihjäl oss ;) '
 
 
Men det gick verkligen super bra!:))) 
 
Vet inte vad jag ska skriva mer!
Han var iallafall super duktig . Lugn och fin! Verkligen super nöjd över honom. 
Hoppade utan stigbyglar också höjde hon typ för varje gång! 
 
Om ni vill ha film , kommentrera det då så kommer det typ i helgen!