Onsdagens hoppträning

Postat den: 2014-08-31 @ 21:43:23 | Fanny | Kommentarer (0)

Ja , det var ju ett tag sedan. Men har inte hunnit skrivit Onsdagens hoppträning. Men bättre sen än alldrig, eller hur? ;) 
 
Först red vi bara fram, alla gångarter. Han var pigg och glad. Sedan travade vi över bommor. Han var superduktig. Lyfte på benen över bommarna . Sedan hoppade vi lite stuts. Gymmnastik träning. Han varsuperduktig. Och tyckte det var jätte roligt. 
 
Sedan hoppade vi lite på en volt. Han var jätteduktig och hoppade jättefint. Är jättenöjd i allafall.
 
Världens bästa ponny♥ 
 
/Fanny
 

Hoppträning next:)

Postat den: 2014-08-27 @ 16:49:50 | Allmänt | Kommentarer (0)
Dagens läsarfråga!

Postat den: 2014-08-25 @ 21:50:07 | dagens läsarfråga | Kommentarer (6)

Tyckte det var länge sedan vi körde på en läsarfråga .
Så det blir passande om vi kör det idag ..
 
Vad heter eran favorit häst/ponny? 
 
Min och Fannys är självklart Tottesmåtte . 
 
 
//Filippa
 
 

Dagens outfit!

Postat den: 2014-08-25 @ 08:11:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tröja : linne från H&M 
Kofta: från kapphal
Jeans: vita drdenim ifrån Rut and curcle(stav)

//Filippa 

Dagens ridpass !

Postat den: 2014-08-24 @ 21:53:08 | Allmänt | Kommentarer (2)

Hej hej :) 

Nu sitter jag och äter kvällsfika. Macka och oboy. Nu är helgen slut , en skolvecka kvar tills nästa helg . För er som undra hur det gick på fotbollsmatchen igår så gick det jättebra , vi vann med 5-1 första 11: manna matchen . Och alla spelade grymt bra , superkul. Igår red Fanny ut en tur mot kossorna , barbacka . Lite i alla gångarter. Prinsen skötte sig bra som vanligt. 

Till det jag skulle komma till , dagens ridpass. Idag red jag ut nedre och övre rundan med Linn , Tyra och Fanny ( Fanny red en ponny som heter yra) . Red i alla gångarter även idag , totte var pigg och glad . Vi bara myste på , han kändes fin. Fixade såklart också allt i stallet .

Vi hörs imorgon , godnatt //Filippa 


Dagen :)

Postat den: 2014-08-23 @ 09:40:33 | Filippa | Kommentarer (0)

Klev upp vid halv nio idag , åt frukost fixade mig . Vi har fotbollsmatch idag , vi samlas klockan tio . Vår första 11:manna match med laget . Har selat 11:manna match förut , ty med 01 orna men inte med vårt lag . Så det kommer bli kul . Vi hoppas självklart å en vinst , eller vi ska vinna ;) Efter matchen åker vi till stallet , fixar allt åt Småtte , tror vi rider ut idag . Men vi hörs mer under dagen hörrni ♥ have à good day 
//FILIPPA

Dagens ridpass

Postat den: 2014-08-22 @ 21:45:23 | Filippa | Kommentarer (0)

Tänkte skriva om dagens ridpass idag . Har inte hunnit skriva om dom senaste ridpasserna . Men det har varit uteritter hela veckan , sen i måndags . Skönt tycker Totte , han vacinerades i måndags så det är därför . Fast idag red vi en ridlektion för Anna . 
 
Det var dressyr på schemat idag. Vi gjorde lite allt möjligt , lite skänkelvikningar osv. Totte var stundtals suerfin .För det mesta . Men vissa stunder var det inte så bra .Han gjorde fina skänkelvikningar , galoppfattningar . Jag är nöjd . Vi fixade allt i stallet innan . Sen efter ridpasset myste vi bara ♥ 
 
Har tyvär ingen bild från idag , men bjuder på en från en annan dag i veckan . Hur har eran vecka  varit ? Antar att det var första skolveckan efter sommarlovet . Det var det i allafall för min del . Vi har haft en lugn vecka , bara tagit det lungt . Tidiga dagar , har slutat ett nästan varje dag .Denna vecka gick vi bara tre dagar , onsdag , torsdag fredag . Igår fick vi popcorn och drica , nice . 
 


//Filippa

Hej alla glada!

Postat den: 2014-08-21 @ 13:54:25 | Fanny | Kommentarer (0)

Halloj! 

Idag slutade vi 13.30. Så Det var väldigt skönt. Men vi har haft Kortvecka denna vecka+ att vi slutar ganska tidigt. 

Och nu ska vi til stallet. Ska fixa allt i stallet och sånt . Men totte ska vila, men tänkte gå en liten promenad med honom. Och borsta han och såntdär.

Sen efter ska jag spela match med SDFF 01/00 . För jag är inlånad i deras lag.  Och Filippa ska träna med vårt lag. Så det blir roligt :)

Men vi hörs under kvällen. 

//Fanny 

Första skoldagen avklarad !

Postat den: 2014-08-20 @ 15:33:02 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag började skolan för oss , idag var det en väldigt lugn dag . Vi mest bara pratade , hade rast , fikade och åt lunch. Började nio idag och slutade ett. Så det var en väldigt lugn dag :) om ni inte visste det började vi 6:an . Nu blir det betyg och nationellaprov..

Det jag hade på mig idag var ett par vita drdenin jeans och en babyrosa odd molly tröja . Vita converse och en marinblå väst ute. Nu ska vi till stallet .

Se u later<3 

//Filippa 
Gårdagens tävling, LC Fanny och Totte

Postat den: 2014-08-18 @ 22:58:48 | videor | Kommentarer (0)


Mamma , pappa plizzzzz we well have :D

Postat den: 2014-08-18 @ 17:19:00 | Filippa | Kommentarer (2)

Det går ju seriöst inte att vara på en hästaffär utan att man blir typ kär i nått . Ja , ni ser ju på bilden åvan . Och mycke mer saker var det ju man typ vart helt kär i :D Men detta på bilden vill jag och Fanny såå gärna ha , en blå animo kavaj . Sjukt snygg , asså omg . Och en charles owen hjälm .Väldigt dyra saker men sjukt snygga . Tänk bara på tävling , sjukt snyggt . Så jultomten , eller snarare "hösttomten " kan vi få ? . Inte nån som säljer en blå animo kavaj till bra pris i en liten storlek ?
 
//Filippa
 
 

Gårdagens tävlingresultat!

Postat den: 2014-08-18 @ 09:33:15 | Fanny | Kommentarer (0)

Dey var ju Norrlandsmästerskapen på hemma klubben . Och vi va ju med. Det var en 3dagars. Men vi var ju bara med i Fredags och igår (Söndag) . Men Filippa har ju redan skrivit om hur det gick för henne och Totte i Fredags lite längre ner. 
 
Men jag tävlade då LC. Skrittjobbade ganska mycket på framridingen. Han kändes superbra. Red fram lite i alla gångarter. Hoppade fram 1gång på varje hinder. Han kändes jättebra, hoppade fint. Sedan inne på banan kändes han också jättebra. 
 
Tävlingen var på gräsbanan, vilket är jätteroligt. Men han var super duktig och är jättenöjd.  Fick tyvär ett litet sktipet. Men han var så duktig, och hoppade så himla fint. Runda och fina srång. Jättenöjd. 
 
 
Film kommer
/Fanny
 
 
 
 

Film från dagens tävlingsrunda:)

Postat den: 2014-08-15 @ 22:25:00 | Filippa | Kommentarer (0)

//Filippa

 


Dagens tävlingsresultat!

Postat den: 2014-08-15 @ 22:16:05 | Filippa | Kommentarer (0)

Det är ju meeting på hemmaklubben i helgen , norrlandsmästerskapen . Regional/nationel tävling på gräsplan . Jag hoppade en klass idag och Fanny ska hoppa på söndag , han får vila ifrån hoppning imorgon . Jag hoppade ju LC , vilket motsvarar 80 cm . 
 
På framhoppningen kändes han bra , han hoppade fint . Vart några språng som vart lite dåliga , lite att han trampade in lite och så . Men annars kändes han fin . Inne på banan vart han supertaggad :D Första tävlingen för mig och Totte på gräs . Totte har ju hoppat på gräs innan men inte med mig . Han var jätteglad och taggad .Vilket är superbra . Han hade grymt tempo , hoppade alla hinder såå fint . Han trampade inte in eller nått , bara fina språng . Tyvär fick vi ett skitpet på hinder nr 8 . Bara otur .Är jättenöjd . Det var så kul tyckte både jag och Totte . Hade en grym känsla . Sen red jag upp till stallet och duschade av han , gedde han massa morötter osv . Det var han värd!Film kommer strax , håll koll . 
 
Sen tittade vi även på massa klasser , fotade lite och jobbade .Vi jobbade som vetrinärasisistent tror jag det heter . 
 
Bilderna åvan har en tjej som heter Victoria fotat . 
 
Denna bild har Fanny fotat .
 
Fina ,fina ponny ♥
 
//FILIPPA

Fotbollsträning nu:)

Postat den: 2014-08-14 @ 18:19:26 | Allmänt | Kommentarer (0)