Filmer från tävlingen idag !

Postat den: 2013-08-31 @ 20:00:00 | Fanny | Kommentarer (1)

LD
 
 
Divison 2  LC 
 
 
 

Bilder

Postat den: 2013-08-31 @ 18:57:40 | Fanny | Kommentarer (0)

Hejhej! 
Fick bilderna nu som en tjej fotade på mig och Totte idag på Divison 2 lagtävlingen.
Superfina bilder verkligen! Filippa fotade ju också idag på mig , men dom bilderna kommer i olika inlägg. 
Och ni har ju redan fått sett några :) 
 
 
 
Tack för superfina bilder Amanda!
Besök hennes bloggar!
 
 
 
 
 
 
 
 

Världens sötaste och charmigaste <3

Postat den: 2013-08-31 @ 16:54:00 | Filippa | Kommentarer (1)

Asså,erkänn har vi inte världens charmigaste och sötaste ponny . 
 
Åhh,döör . Alltså titta så söt han är . Idag fick det bli grönt läppstift för Tottes del . Olika varje gång . Lite smått charmig bild sådär . Eller vad säger ni? . Otroligt söt min goa lilla ponny är <3 
 
 

Shopping på hööks & XXL

Postat den: 2013-08-31 @ 16:23:42 | Fanny & Filippa | Kommentarer (0)

Hööks : 

 
 
Blått schabrak med gul,blått på kanterna . Supefint,Totte var verkligen värd det .
Kostade 329 kr . 
 
 
Huva/luva . Lika sort som schabraket . Superfint och ja passar schabraket perfekt,nästa tävling kommer ni få se Totte gul/blå :D . Snygg kommer han att vara . Kostade 149 kr . 
 
XXL : 
 
Blåa rosseter som passar till outfiten . Och en svamp,som vi ska ha när vi smörjer träns /sadel osv. 
Rosseterna kostade 39 kr och "tvättsvampen" 9 kronor . 
 
//Fanny och Filippa
 

Tävlingsresultat

Postat den: 2013-08-31 @ 14:10:44 | Fanny | Kommentarer (1)

LD : 
Gick hur bra som helst. Supernöjd över honom. Hoppade super fint och kändes super, lyssnade på mig i alla språng! Super roligt verkligen. Banan var inte så lång , bara 8 hinder. Ingen omhoppning. Det var bara grundomgång i LD! Men iallafall super nöjd. Kom delad 1:a och hämtade rosseten i sektariatet, inget ärevarv då det var en LD klass. 
 
Divison 2 laget : 
Gick också super bra. Verkligen super super super super bra. Verkligen jätte nöjd! Och laget var också skjukt duktiga. Först var det ju grundomgång, och jag nollade , super roligt. Och alla andra i laget nollade också. Och det var bara vårt lag som nolla, alltså alla i vårt lag nolla. Så det blev ingen omhoppning. Och vårt lag vann. Jätte roligt :D  Andra plats kom Matfors. Vi fick plakett rosett och en blomma. 
 
Är verkligen super nöjd över Totte. Gud vad jag älskar han ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tagga tävling

Postat den: 2013-08-31 @ 06:51:18 | Fanny | Kommentarer (0)

Ska åka till stallet nu och fixa det sista. Sedan åker vi till Matfors! Har satt på mig mjukisar åvanför ridbyxorna. Hörs.
Puss


Lever livet !

Postat den: 2013-08-30 @ 19:53:24 | Filippa | Kommentarer (1)

Sitter just nu i soffan och äter godis och tar det lungt,lever livet helt enkelt . Älskar godis,godisgris är ja! Idag åt vi spaggeti och köttfärssås till middag,gott var det. Stallet idag gick bra . Fanny red ut runt nedre,jag gick med . Totte var som värsta drömponnyn . Han är jue en drömponny så det är inte så konstigt . Vi smorde och fixade allt inför tävling imorgon . Tog fram allt osv . Gissa om Fanny är taggad? . Även Totte såklart .. Dom hoppar en LD och en LC . LC är en lagklass :D.Känner på mig att det kommer gå bra <3 . 
 
Ska snart gå ut och fota lite . Nej,nu vill jag lägga undan datorn och fortsätta njuta av godiset och chipsen . Så gott ! .Vad har ni gjort idag då ? . 
 
Mer inlägg väntar,så håll koll under kvällen ! 
 
 
Fanny och Småtte från idag <3
 
 
 

Svar på gårdagensläsarfråga

Postat den: 2013-08-30 @ 12:00:00 | dagens läsarfråga | Kommentarer (1)

Och frågan var Ridstövlar VS chaps
 
Tycker faktiskt om båda två ganska så mycket. Ridstövlar är lättare , så det är ett +. Men är väldigt rädd om våra nya ridstövlar , så tänkte att vi mest ska rida med dom på tävlingar från och med nu! Så använder Chaps och sånt till vardagsridning +  Träningar. Super bra faktiskt :) 
 
Så vet inte riktigt vilket jag föredrar egentligen. Tycker om båda lika mycket. Men somsakt, ridstövlar är lättare. 
Ganska intressant var det att se erat svar, så kanske är roligt för er att se mitt svar! 
 
 
 
 

Skola ! :(

Postat den: 2013-08-30 @ 07:55:08 | Filippa | Kommentarer (1)

Ska snart cykla mot skolan . Eller ja,runt fem i åtta. 07.55 . Idag slutar vi runt två . Våra fredagar brukar vara ganska chill . Men inte nu längre . Aja,man får ta med sig mycke frukt . Inlägg kommer upp under dagen så ni klarar er :D . Efter skolan ska vi på "kalas" hos Ida. Hon fyller år idag<3 . Sen efter det beger vi oss mot stallet :) . Det är väldigt mulet väder just nu . Så jag tog mjukisar och en kofta . Gos. Hörs under dagen !


Dressyr/Markarebete

Postat den: 2013-08-30 @ 07:29:49 | Filippa | Kommentarer (2)

Igår på SRK så var det en dressyr/markarbetes lektion . För Emma . Hon är jätteduktig :D . Vi red bommar och lydnsdsövninar . Totte var väldigt pigg igår . Men lyssnade för hjälperna . I traven så jobbade vi runt på fyrkantsspåret och även på volter,ställde lite innåt och utåt. 
 
Okså när vi red på bommar så travade vi över dom ,skrittade i några steg sen tog dom andra bommarna . Väldigt bra övning  . Eftersom det är flera hästar framför så lyssnar ju hästen på ryttaren och inte på hästen framför . Också gjorde vi det några gånger så att det verkligen satt . 
 
Jätteduktig var han :D . Sen så red vi in på en volt ,galopperade ett halvt varv och sedan bröt av och trava ett halft varv ,sen så fortsatte det så . Totte var väldigt pigg i början ,ville göra lite vad han vill. Sen så vart han riktigt fin i galoppen . 
 
På slutet så red vi lite skänkelvikningar ,han var superduktig . Flyttade bra för skänkeln . Så jag är nöjd med Totte från igår .
 
Travde såklart av och skrittade av <3 
 
 
 
 

Lite update !

Postat den: 2013-08-29 @ 15:11:12 | Filippa | Kommentarer (2)

Litet inlägg nurå . 
 
Slutade skolan 14.30 . Längsta dagen . Ni kanske inte tycker att det är så långt . Men det är ganska drygt ska ni vet a . Skolan idag var aptråkig . Svenskan gick bra , sedan så hade vi rast,sen så hade vi matte och nått mer i typ två timmar .Sen så åt vi ,pannkaka . Bästa med hela dagen . Tyyp . Hihi :D. 
 
Efter lunchen så var det en till rast sen så jobbade vi engelska . Och såg på en film om medeltiden .Eller ,nått sånt . Varför ska man komma ihåg sånt . Gjorde även massa andra saker,men tråkiga . Så det är ju inte så kul för er att sitta och läsa om tråkiga saker jag har gjort,om ni fattar . 
 
Sen så slutade vi ,efter en evighet . Kändes det som . Den andra femman slutade 13.20 . Så man var lite avensjuk på dom . När dom slutade satt vi och jobbade . 
 
Nu ska jag göra mig lite fika . Sen så står stallet  på schemat . Träning för Anna . En med ridskoleponny och en med Småtte. Jag ska träna Småtte . Vet inte vad vi ska göra,men det får ni ju höra om ikväll . 
 
En sak jag glömde att berätta om imorse var att efter stallet så ska vi åka till mammas kompis och äta där . Det är flera andra som ska vara där också:) . Dom har två eller tre gotlandsruss föl . Naww,dom kommer säkert vara såå gulliga .Dom bor på en hästgård,lite avensjuk Filippa här då .  Sen så står ju även läxa på schemat :( En tråk sak som inte är så intresannt att veta. 
 
Hörs bloggishen ! 
Hängläpp,naww <3 
 
 
 
 
 
 
 

Ridstövlar VS chaps?

Postat den: 2013-08-29 @ 15:00:16 | dagens läsarfråga | Kommentarer (3)

Vad föredrar ni ?
 

Svarar i ett eget inlägg sedan . 
 
 
 
 

Dagens outfit !

Postat den: 2013-08-29 @ 08:05:20 | Filippa | Kommentarer (1)

Tröja ; svart och lysrosa,hollister .

Byxor; jeanstajts

Hår ; helt vanligt .


Godmorgon,Torsdag !

Postat den: 2013-08-29 @ 07:41:16 | Filippa | Kommentarer (2)

Godmorgon och välkommen torsdag . 
 
Näst sista skoldagen i veckan,skönt ! . Önskar att det var helg hela tiden . Idag har vi inga speciella planer . Skola,tröök! . På skolan slutar vi 14.30 . Vet inte vad vi ska göra idag på skolan . Men nått tråkigt som vanligt ,ni fattar nog . Sedan så är det stallet,kuul . Rida lektion står på schemat . En rider ridskoleponny och en Totte . 
 
Sen så är det läxa som ska göras,har lite smått ånegst över läxan även fast den ska in på måndag . Men varför finns den kan man ju undra ? . Den är bara jobbig. Man borde inte ha någon läxa utan i stället jobba allt på skolan . Aja! . Jag bestämmer inte . Men erkänn att det är störande att ha läxa ,man vill ju göra annat på fritiden . 
 
 
Vill ni se min outfit sen? . Hihi . Det kommer ni att få göra . Vad ska ni göra idag då mina vänner ?.
Fy vad trött jag var i morse . Har varit astrött på morgonen hela veckan,jobbigt  Men jag kommer ju upp i allafall . Det får man vara glad över . 
 
Mysig bild på min älskling ♥
 
 
 

Barbackatur i hackamore !

Postat den: 2013-08-28 @ 18:08:58 | Filippa | Kommentarer (5)

Hej på er! 
 
Rubriken lyder ,red barbacka idag med hackamore . Gissa om Totte var nöjd? . Helnöjd :D . Emelie och Fanny gick med,fotade osv . Red mot kossorna och runt där . Han var verkligen superduktig,i alla gångarter . Skritt,trav och galopp . 
 
Skrittade först fram ,sedan travade . Sen så tog jag en galopp och en till galopp upp för en annan backe . DRÖMPONNY! . 
 
Lyssnade jättebra . Vet inte mer vad jag ska skriva om detta ridpasset . Han fick ta det ganska lungt helt enkelt . Han har ju gått ganska hårt nu på sistonde . Så det var han värd . 
 
Pappa kom sedan och hämtade oss . Och då hade vi redan gjort allt . Mockat,fyllt vatten ,samt packa hö osv . Alla vanliga stallrutiner . Nu har jag bytt om och ska titta på fotboll,giffarna spelar . Ses vi? . 
 
Fanny fick till några snygga bilder,som vanligt så kommer dom i lite utspridda inlägg . Här och där ! 
 
Haha,go eller vad <3