2012-10-31 @ 23:03:39 / Fanny

Dagen började med att....

Kliva upp. Och sedan fika lite och så. Sen kom Lovisa och hämmtade oss. Och sedan åkte vi till hennes medryttarponnys Tricko och Manne. Det var jätte kul. Vi började där med att mocka och fixa,fylla vatten och sånt. Och sedan tog vi in Tricko. Borstade honom och fixade. Och sedan sadlade vi och tränsade. Och sen gick vi ut med honom och red. Lovisa började rida honom,hon skrittade först och travade lite ute i skogen. Och sedan red hon ett tag i paddocken,i galopp,skritt och trav. Dom var jätte duktiga tillsammans :) Och sedan fick Filippa rida honom lite. Det var i skritt trav och galopp. Han var jättefin och trevlig och rida. Idag var han bara lite seg i början. Men han  vart piggare i slutet. Och sen bortstade vi av honom och sen tog ut honom 
i hagen. 
 
 
Och sen så gick vi till hagen och tog in Manne. Vi började med att borsta honom och fixa lite. Han var väldigt stor :) Haha! Men väldigt snäll. Och sedan gick vi till paddocken med honom. Vi longerade honom idag. Han var jätte duktig och så! Nyttigt att rida/longera andra hästar. 
 
Och sen så skjusade Lovisa och hennes mamma hem oss till oss. Också sen så åt vi lite hemma och sedan åkte till Totte och Sham. Vi började med att mocka lite och fixa.Sedan tog vi in Totte och Sham. Och så borstade vi dom och grejjade. Och sen så sadlade vi och tränsade.Och jag fixade Sham och idag och Filippa Totte. Eller ja,jag sadlade bara Sham,Filippa red barbacka på Totte. Vi red i paddocken . Och båda ponnysarna var super duktig:) Denise`s släkting är där. Och först så red jag Sham och sedan så fick hon rida Shamis lite granna efter:) Hon var jätte duktig! Vi red i alla gångarter,skritt,trav och galopp. 
 
 
(måste ta och fota lite nya bilder :D) 
 


Postat av: Aili

Er dag låter verkligen bra, med ridning och allt! Bilden var riktigt fin, vilka söta ponnysar i har!! :)

2012-11-01 @ 10:27:59 / http://ailicherp.blogspot.se
Postat av: Sandra

Tack snälla! Ni har också fin blogg! Allt är bra, hoppas allt är bra med er! :)

2012-11-01 @ 10:47:18 / http://ms.weride.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: