2013-07-09 @ 11:34:47 / önskeinlägg

Våra djur (önskeinlägg)

Vi fick en fråga av en läsare som skrev."Hej! Kan ni skriva ett inlägg om era djur .Är lite ny här.Kram!"
Självklart kan jag det. 
Totte (Vår häst)
 
 
Ni alla vet säkert vem Totte är. Det är han det handlar mest om här på bloggen.Han är en C-ponny .Han heter "egentligen" Touch of heaven . Men han kallas "Totte" .Han har massa smeknamn ..Rogge,Småtte,Roggebus,Roggesmått m.m. Han är verklien världens snällaste ponny och enligt oss den bästa . Han är 17 år. Med honom tävlar vi hoppning upp till LC . Har även startat nån dressyrtävling . Han älskar att bara vara ute och busa i skogen .Mysa och gosa. <3 Vi blev ägare till honom den 9 december 2011 .Så snart har vi haft honom i två år. Gud vad tiden år fort. 
 
Tyson(Vår katt)
 
 
 
Vår katt Tyson . Som ni har fått hört om lite . Hon är 7 år. Vi har haft henne sen hon var en liten bäbis.Hon har världens lurvigaste päls och har alltid haft . Hon är supersnäll och go. Hon har även en rosa näsa.Likis med Totte . 
 
Ella (vår hund)
 
 
Ella.Som egentligen heter Kappela (vet inte riktigt hur det stavas...Tror det stavas med Cappela . Men skit samma). Hon är 5 år. Hon är en rhodesian ridgeback. Amrikans lejon hund . Hn är världens snällaste och goaste hund. Hon älskar att busa och hoppa . Vi har som ett litet hundhinder som vi brukar hoppa med henne . 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: