2014-09-27 @ 17:14:19 / Allmänt

Tottes förra ägare på besök

Idag var ju Tottes förra ägare och hälsade på. Det var jätte kul. Först gick vi ner till hagen, hälsade på totte, pussade om honom osv . Dom hade saknat han super mycket. 

Sedan tog vi in honom, borstade honom och pussade om honom. Sedan red Filippa honom barbacka i repgrimma, hon red på volten vid stallet. 

Sedan ställde vi ut honom i hagen. Sedan beställde vi pizza, det var väldigt gott. Och sen fikade vi även. Mumsigt.

Och det var verkligen jätte roligt att som hälsade på.Vi fick även pressenter av dom. Vilket var jättesnällt. Lägger upp bilder på det vi fick. Är jättenöjd! :D 

Sedan fick han en hejdå puss av dom.Danielas blogg heter powerpony.blogg.se , så gå in på den. 




Tack tack Daniela och Katja! 

/Fanny


Postat av: Daniela

Svar: Tack så mycket för att vi fick komma! Det var jätteroligt att träffa er och Totte igen :) Blir så glad av att se att ni trivs så otroligt bra tillsammans, och Totte verkar verkligen superlycklig - han hade inte kunnat få det bättre!

2014-09-27 @ 19:38:54
Postat av: Agnes och Molly :)

Hejhej Fanny och Filippa! Just nu har vi två på rytttarna.blogg.se en bloggtävling där du kan vinna en länk på våran blogg? Ni förlorar inget på det, snarare tjänar besökare på det. Varför inte vara med i veckansblogg, vi utser vinnaren på måndag. Kram //Agnes och Molly från www.rytttarna.blogg.se :)

2014-09-27 @ 23:58:43 / http://rytttarna.blogg.se
Postat av: EMMAS!

gott med godis =)

2014-09-28 @ 16:32:34 / http://eemma.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: