Ni kommenterar,vad vi ska skriva

Postat den: 2012-11-30 @ 21:35:00 | Fanny | Kommentarer (2)

Kommentera NU vad vi ska skriva för tidinställda inlägg tills imorgon. Var jätte snäll att kommentera. Annars blir det ingen bloggning förutom bara mobilbloggning. Men kommentera vad vi ska skriva så skriver vi det. 
 
Kom  igen :)) Kommentera.....
 

Åsikts inlägg -Hur man gör en enkel övning utan ridhus/Paddock!

Postat den: 2012-11-30 @ 12:00:00 | Åsikt | Kommentarer (1)

Utan bommar!
 

En övning jag brukar träna med hästarna,speciellt om dom är pigga.... Jag brukar göra haltvid varje "Bokstav" eller "hörn" sen skrittar man imellan sedan när dom lyssnar dom bra,stannar då man säger att dom ska stanna,när dom har gjort det bra kan man ta det i trav och sedan kankse galopp?. 
 
Om man har en häst som inte är lika frammåt då kan man öka vid långsidorna och sedan samla vid kortsidorna,i först skritt,sedan trav och tillsist galopp.
 
Med bommar !
 

Om man inte har bommar kan man ta någon pinne eller något liknande.Då brukar jag köra klockan om ni vet vad det är. Man lägger bommar i en liten volt,också travar man runt ...Med denna övningen tränas hästen med att hoppa på böjt spår.När man har tagit det i bommar kan man ju höja till ett litet hinder.
 
 
 

Yee äntligen fredag..!

Postat den: 2012-11-30 @ 07:59:29 | Filippa | Kommentarer (0)

Hej!
 
Denna veckan har faktiskt gått ganska fort. Inte s här lång och tråkigt. Idag ska vi åka med farfar till stallet. Vi tänkte ta in hästarna och sedan rida,vi passar på att rida i ridhuset när det är ledgit. :). Fårse och Sham kan följa med,det är ju så himla halt för han,han har ju inga skor.
 
Men den här helgen ska bli en jätte rolig helg,mycket att se framemot. Vi ska åka tidigt i morgonbitti,och sedan gå in på hotellet kika runt och så. Sedan ska vi gå på den showen.
 
Hoppas att vi träffas :). Linda sköter om Tottisen. Men idag åker vi dit som vanligt och rider och fixar :) Också ska dom få mycke spån så att dom kan mysa på. 
 
Det ska bli -20 hemma . Så vi ska ta upp Tottes andra täcke,som är varmare också är det hals,båda på inertäcket och yttertäcket.  Skriver dagens när vi kommer hem :)Och om igår när vi red på ridskolan. 
 
 
Tjingeling! ;)
 
 
Bilden åvan : Daniela och Totten ♥
 
 

Det bästa jag vet ♥

Postat den: 2012-11-29 @ 17:30:00 | Fanny | Kommentarer (4)

Totte och Sham
 
 

Hiss och Diss?

Postat den: 2012-11-29 @ 12:00:00 | Filippa | Kommentarer (0)

Filippa 
 
 
Stallet :)) Alltså Totte och Sham :)<3
 
Att bli kliad på ryggen, någon kammar håret på en ;)Av pappis ;) Fast det är skönt av andra också ;)  Tycker att det är sjukt skönt!
 
Snälla kommentarer:) Blir sjukt glad av sånt :) 
 
Att det är julafton om 4 veckor. 
 
Att det är globen i helgen :)
 
Filippa 
 
Träslöjd,verkligen jätte tråkigt eller ja,men sy är betydligt roligare,hade tänkt att göra en terräng mössa på syslöjden :) 
 
Dumma kommentarer,sånt kallar jag avensjuka. 
 
folk som är dumma med sina hästar,när man ser en video på folk som gör det blir jag sjukt SUR och iriterad..
 
 

Ja,dä var dä det :)
 
 
 

Godmorgon ♥

Postat den: 2012-11-29 @ 07:53:58 | Filippa | Kommentarer (2)

Tjenare!
 
Skriver gårdagens ridpass senare. Så det kommer :).Ska gå till skolan nu. Dagen på skolan kommer vara ganska lugn (Tror jag) . Sen efter skolan,vid 15.30 ska farfar komma och hämmta oss och sedan ska vi åka till SRK. 
 
Sen efter de ska vi till Tottis och shamis :). Vi ska rida en sväng då. ♥ Det är ju så jävla halt så får se om vi kan rida sham .(Han har ju inga skor) . Man vill ju inte att han ska halka om göra sig illa. 
 
Men vi hörs senare då :) Kramisar ♥
 
 

Godnatt

Postat den: 2012-11-28 @ 22:11:09 | Fanny | Kommentarer (0)

Hej hej och godnatt!
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Mer bloggning imorgon. Skriver om dagens rispass imorgon ;)

Kram och hörs imorgon.


Mellanmål - syrrornaenstrom

Postat den: 2012-11-28 @ 15:30:52 | Fanny & Filippa | Kommentarer (2)

 

Åå,tack :)

Postat den: 2012-11-28 @ 14:00:00 | Fanny & Filippa | Kommentarer (2)

När någon kommenterar eller skriver på sin blogg om vår blogg blir vi sjukt glad.Hu har DENNA blogg kommenterart en jätte snäll kommentar,det är verkligen jätte roligt och man får mer blogglust :) 
 
Tack för den fina kommentaren ♥
 
 

Åsiktisinlägg - Vad betyder hästar för mig

Postat den: 2012-11-28 @ 12:00:00 | Åsikt | Kommentarer (3)

Dom betyder ALLT! 
 
Jag skulle inte klara mig utan hästar. Totte och Sham betyder ALLT för mig. Utan dom vet jag inte vad jag skulle göra. Dom bara finns där hela tiden,är snäll hela tiden och man kan säga allt för dom . Dom avslöjar inte sakerna man säger. 
 
Jag litar på Totte och Sham så grymt mycket. Livet skulle inte vara kul utan dom. Dom är mina allt. Stöttar oss hela tiden och är så omtenksam. 
 
Det skulle inte gått utan hästar för mig. Hästar är lixom livet för mig. Och det är så himla kul att vara med dom. Man blir glad av dom. 
 
Jag tycker om hästar så otroligt mycket. Det går inte att tänka tanken utan hästar. Jag vet inte hur livet alls skulle se ut då. Utan hästar = Inget liv....
 

Dagens läsarfråga

Postat den: 2012-11-27 @ 20:38:13 | Fanny | Kommentarer (6)

Vad ska vi förbättra på syrrornaenstrom? Kommentera helt ärligt vad ni tycker vi ska förbättra :) 
 
 

Åsikt - Vilken känd bloggar jag helst skulle vilja blogg med...

Postat den: 2012-11-27 @ 11:30:00 | Åsikt | Kommentarer (1)

Om jag fick chansen.
 

Det är väldigt svårt om det står mellan Lin olsson,Tyra sjösdet eller Nellie berntsson?. Skulle vara väldigt svårt att välja mellan. Om nån av dom skulle fråga "vill du blogga med mig under en dag" typ,då skulle jag nog blivit helt paff.
 
Liksom va" ska jag få blogga med en av sveriges största bloggare" . Men dom är sjukt duktiga som klarar av dem pressen att alltid känna att det är någon som tittar bloggen,man måste skriva många inlägg per dag,men det ska man ju även fast man inte har jätte många besökare :). 
 
Det skulle vara jättekul att få blogga med Tyra,och Linn,men samtidigt är ju Nellie mer i min ålder. Så om jag skulle bli tvungen att välja mellan dom skulle jag nog välja Nellie berntsson. 
 
 
 
 
 
 

Åsiktsinlägg - Drömhästen

Postat den: 2012-11-26 @ 21:05:48 | Åsikt | Kommentarer (2)

Jo,hur ska egentligen en  drömhäst vara. Olika folk kan tycka olika om det här. Alla har ju olika åsikter. Men hur jag tycker en drömhäst ska vara är att den är snäll i alla hantering = Det tycker jag är det viktigast. Snäll att lasta-skoning , ja alla hantering. I ridning tycker jag att den ska vara pigg,duktig på att hoppa och dressyr,och helst fälttävlan ocskå .
 
Det är så jag tycker mindrömhäst ska se ut. Alla tycker olika om hur SIN drömhäst ska vara . Satt det är ganska kul och höra alla andras åsikter också .
 
Men somsakt snäll,gosig och pigg och frammåt :) Superkul! Totte och Sham tycker VI är dom perfekta drömhästarna för oss. Men just DU kanske tycker att din medryttarponny/skötponny/egen ponny/ foderponny är den perfekta drömponnyn för dig. 
 
Hur tycker ni en drömponny ska vara? Kommentera hur ni tycker den ska vara
 
 

Åsiktsinlägg - Stor eller liten blogg

Postat den: 2012-11-26 @ 13:30:00 | Åsikt | Kommentarer (6)

Det är många som frågat det. Men asså jag vet inte. Jag ha självklart en stor blogg om man får chansen. Men inte för stor,men inte liten heller. Utan jag vill ha något där imellan.. Visst det är säkert super kul att ha den största bloggen. Men du räcker det inte att skriva tre inlägg per dag heller. Utan du stannar ju inte läsarna kvar. 
 
Men helst skulle jag vilja ha 1000-2000 klick på bloggen. Men 99000,det är faktikst för många för min smak.. Jätte kul ju att så många besöker bloggen. Men tänk,blogga när dom ska starta en tävling och blogga hela tiden.Jo,det är jätte kul att blogga. 
 
Men som jag har skrivit  här så vill ja inte ha en liten blogg,nej,nej...gud vad tråkigt,inga som besökare bloggen när man skriver på bloggen och så, Medel,super kul:) Ha besökare som tittar blogg och kommenterar,STOR blogg,kul men lite för stort anvsvar.,
 
Vad vill ni helst ha Liten,Medel eller Stor?
 
 
 


Postat den: 2012-11-26 @ 11:00:00 | Fanny & Filippa | Kommentarer (1)

http://fotohastvardag.devote.se/blogs/23357757/dagens-blogg-tips.htm#WriteComment