2012-11-24 @ 20:11:04 / Åsikt

Åsiktsinlägg - Bloggvärlden..

Man får många dumma kommentarer men lika många snälla. När man skaffar en blogg får man tåla dumma kommentarer,men det är inte okej attt sitta och skriva dumma kommentarer. 
 
Dom som gör det,dom är vell bara avensjuk. ! Men vad jag inte riktigt fattar,om man skriver en kommentar att bloggen är sååå dålig m.m. varför tittar man då den?. 
 
Men det är också jättekul att ha en blogg,kunna skriva om sina åsikter m.m. Att man kan skriva vad man tycker och tänker. Men som tur är dom flesta av våra bloggläsareså snälla,skriver jättesnälla kommentarer,då blir vi jätteglada. Så är det i bloggvärlden,man får tåla skit. 
 
När vi hade våra andra bloggar,då kände man inte lika mycket press på sig att man måste blogga,för att då hade man nästan inga besökare. Men som tur är ni bloggläsare sååå snälla,besöker vår blogg och kommenterar den :)
 
 
 
 
 


Postat av: Caroline

Sv; mm allt bra, allt bra med er?:)

2012-11-25 @ 00:40:09 / http://carolinelofroth.blogg.se
Postat av: Wilma Glans

Tack så mycket för kommentaren ! Åh ni har en väääldigt fin blogg, vem har gjort designen ?:) kram

2012-11-25 @ 08:46:01 / http://wilmaglans.blogg.se
Postat av: Katja

Ni har en jättefin blogg tjejer! Det är mycket lättare för en del människor att skriva dumma kommentarer på andras bloggar, än att ha en egen som man skriver roliga inlägg i varje dag! Pussa den lilla söta rosa mulen från mig:-)

2012-11-25 @ 18:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: