2013-12-09 @ 15:32:00 / tankar

12 år för att få tävla !

Ni flesta har säkert hört talas om det  .....
 
Förbundet har typ planer att dom som är under 12 inte får tävla,vad är det för idee ? Världens sämsta idee . Seriöst , hur många är det inte som tävlar som är under tolv . Många, alla ryttare borde väll få tävla . stora som små . Vad spelar det för roll? . 
 
Helt sjukt . Vi lite mindre ryttare borde väll ockå få tävla . Hoppas deras plan går i hundra delar och inte blir av  . Tycker att alla ska gilla och dela deras sida på facebook .  
 
TA BORT , det är helt otroligt . Hur kan dom ens tänka tanken på att göra något sånt . Alla folk nu får man inte tävla om man är under tolv . Så får det INTE bli . Det är nästan pinsamt . 
Det är verkligen helt sjukt , var bara tvungen att skriva detta . Alla borde gå in på  svenskponnysport på facebook,så kan alla ponnyryttare få vara med och bestämma. 
 
Det är klart att alla barnen ska få tävla . Vart fick svenskridsport luft ifrån när dom tänkte tanken . Det kan man ju undra . Ska alla som är under 12 år sluta få tävla,orätttvist . 
 
Vad tycker ni om detta? Släng en kommentar och berätta vad ni tycker .
//Filippa
 
 
 


Postat av: Ella F

Skit dåligt! Alla som vill borde få tävla!

2013-12-09 @ 22:39:20
Postat av: Ella F

Skit dåligt! Alla som vill borde få tävla!

2013-12-09 @ 22:39:22
Postat av: Vanessa

Men tanken bakom det är nog att många yngre ryttare tvingas tävla, morsor skriker och tjoar osv. Äldre barn klarar mer själv och har nog inte samma press som yngre. Bra och dåligt tycker jag! Fast då får man bara tävla B-ponny ett år i hoppning och två i dressyr...

2013-12-10 @ 08:48:58 / http://russetville.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: