2013-02-22 @ 07:58:36 / Allmänt

Gårdagens träning på SRK!

Igår var vi som sakt och tränade för Johanna nere på SRK . farfar skjusade oss till Totte ,vi hämtade honom från hagen . Också fixade vi med honom . Sedan kvart i fem kom pappa och hämtade Fanny och skjusade ner henne till SRK och jag red ner .
 
Sedan när vi var där skrittade vi först med långa tyglar en stund . Sedan kortade vi tyglarna och jobbade de i skritt i båda varven . Sedan började vi och trava la 10 meters volter vid varje hörn .Och sedan galopperade vi i samma övning . Både Totte och Rasmus (som Fanny hade)  var super duktig . Sedan började vi hoppa lite granna . Vi började med att vi tog ett hinder på långsidan ,hoppade det la en volt efter och sedan fortsatt vi i samma varv ,svårt att förkara . Sedan tog vi ett hinder på långsidan ett imitten och ett till på andra långsidan .
 
Hindrerna låg runt 70,80 cm . Vi båda är super nöjda . Sedan när vi hade ridit klart red jag hem med Totte och berömde han jätte mycket = han fick massa godis och morötter ,banan . Jag borstade av Totte . Samma gjorde Fanny med Rasmus . Sedan när hon kom tillbaka till Tottes stall började vi båda mocka och fixa allting som gick på kanske en 10 minuter . Sedan fick Totte gå in i sin box och mysa på ♥ 
 
Nöjd med båda pollarna ♥
 
På bilden nedan Alexandra och Rasmus !
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: