2014-08-14 @ 17:49:49 / Filippa

Dålig uppdate!

Ber om förlåtelse om våran uppdate här på bloggen , säääääääääääääääämst har den varit . Men det är ju sommarlov , man har varit i stallet hela dagarna , varit med koompisar , badat osv. Man har inte tänkt på bloggen . Inte hunnit för den delen heller . Vi har varit i stockholm i tre dagar , kom hem igår . Åkte på måndagen . Shoppade på måndagen , på tisdagen åkte vi på grönalund och på onsdagen shoppade vi lite , sen åkte vi hem och sen stallet . Våra kusiner bor i stockholm . Eller snarare täby . 
 
Igår red Fanny övre rundan i alla gångarter ,Totte skötte sig fin,fint . Idag red jag ut en tur  med Linn  . Vi red mot kvarsätt i alla gångarter ,red även ett varv runt galoppbanan. Vi red barbacka både idag och igår . Såklart har vi även fixat allt annat . 
 
Nu börjar strax skolan ju :( Tråkigt men sant . Tillbaka till verkligheterna . Nu kommer bloggen bli som vanligt igen . Jag lovar .Nu ska jag byta om till fotbollskläder och dra ner och fotbollsträna . Sen tillbaks till stallet och fixa Totte och sånt , tävling imorgon på klubben . Norrlandsmästerskapen , på gräset . 
 
Hörs // Filippa 
 
 


Postat av: Anonym

HAHAHA ofta ni ska tävla norrlandsmästerskapen! Lilla du, ni har ju inte Kommit runt klasser över LC 😂

Svar: Men lilla du , håll tyst om du inte har nått vettigt att säga .Du vet att vi kan se vem du är , vi har din ip adress . Så var inte anonym nästa gång hurru...
None None

2014-08-14 @ 22:08:03
Postat av: Anonym

Och tänk vad många som ÄR med som egentligen inte borde...Ett tips till den "ej längre lika anonyma personen"; anmäl dig till den klass som passar DIG bäst, måste vara såååå tråkigt att aldrig bli placerad, kanske dax att "backa lite"....;))))haha, så patetiska vissa människor är.....

2014-08-19 @ 00:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: