2014-08-04 @ 19:23:58 / Fanny & Filippa

Ridläger - ridpassen idag

Hej på er alla glada :)
 
Jag och Fanny är ju med på ett ridläger på hemmaklubben , första dagen var idag . Totte fick stå där nere hela dagen sen när vi var färdiga fick han komma hem . Ridlägret är tills på fredag . Det kommer vara två ridpass varje dag . Första ridpasset idag var dressyr och den andra hoppning . Imorgon är det terräng :D
 
Filippa och Totte dressyrträning 
 

Totte har typ fått haft semester hela sommarlovet . Bara gått i skogen , lite på banan också men mest har han varit skogsmulle . Idag jobbade vi mycket övergångar , skritt , halt , skritt,trav galopp ,skritt och galopp osv . Gjorde lite serpentiner redd på volt osv . Totte var superfin , väldigt pigg . Fast endå väldigt fin ,lite dressyrponny . Han var lugnare i vänstervarv en i höger. Han lyssnade på mig . Bra ridpass helt enkelt . 
 
 
Här har ni en bild som Fanny fotade . 
 
 
Fanny och Totte hoppträning
 
Först skrittade vi fram och sedan travade vi fram och sen galopperade vi .Vi jobbade på en åttvolt över bommar , sen vart det upphöjda bommar . Totte var pigg och glad ,men jättedutti . Sen hoppade vi en serie liknande grej , två hinder och två galoppsprång emellan . Inte så högt men vi höjde senare och då kanske det var 60-70 cm . Han hoppade jättefint i allafall . Sedan hoppade vi en studs med fem hinder . Han tyckte det var superkul , så fort han såg hinder så ville han springa fortare . Först var det bara upphöjda bommar ,sedan höjde hon för varje gång . Sista gången kanske det låg på 80 cm .Jag vet inte riktig , kollade ej . Jättenöjd med ridpasset i allafall .
 
 
 
 
Emellan ridpassen byggde vi bana , fixade åt pållarna åt lunch osv . Totte fick stå i en hage där under dagen och fick tugga på hö.Det tyckte han  var mojjsigt . Som tur fanns det skugga i hagen .Vi duschade och svampade av honom efter ridpassen . När det var slut red vi hem ,skrittade hem i grimma .När vi kom upp till stallet borstade vi av Totte igen , svampade han igen , och släppte ut han i sommarhagen . Också fixade vi allt åt både Totte och Chaba . Gick även en prommis med Chaba . 
 
Här stog han och myste . 
 
 
Chaba och jag på prommis . 
 
//F&F
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: