2014-02-08 @ 16:38:00 / shopping

Hööks shopping!

Stannade en sväng på hööks påväg till stallet , alltid lika roligt att vara där och man hittar nya saker man vill ha varje gång . Det blev i allafall att vi köpte lite saker . Jättenöjd med alla köp :) Mamma betalde  , tack ! 
 
En blå kavaj som är ursnygg , passar perfekt till vår blåa tävlingsoutfit . Egentligen skulle vi inte köpa en kavaj , men det var halva halva så den var jättebillig . Har kostat nått med 600 , och nu kostade den nått med 100 .Riktigt nöjd ! 
 
Ett par rosa benskydd , skrev ju i inlägget nedan att dom var för mörkrosa . Men sen kom jag på att det är mörkrosa detaljer på hans rosa schabrak . Vädigt snygga och sånt , rosa är ju snyggt . Det var superfint . Bakskydden kostade 119 och framskydden 149 kr . 
 
 
Ett regn,ridtäcke som verkar vara kanon .Det täcker halsen , kroppen på hästen, samt går ut vid stigbyglarna  . Kanon att ha när man ska tävla också regnar det , eller när man ska träna m.m Jättenöjd med det , det kostade 359 kr .
 
Var bara tvungen , såå snygg . Älskar att JH har börjat med rosa tröjor . Den var verkligen supersnygg  och skön . Jättenöjd med den , jag betalade hälften själv på den (alltså Filippa) sen betalade mamma resten . 
 
Jag , Fanny och Tottesmåtte delar på allt förutom tröjan .//Filippa
 
 
 
 
 
 


Postat av: Vanessa

Hur mycket kostade tröjan? Sååå snygg :3

2014-02-08 @ 19:19:30 / http://russetville.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: