2014-01-02 @ 12:25:00 / svar på kommenter!

Svar på tal!

Anonym ;
 Det är verkligen inte bra att rida barbacka allt för ofta för hästens rygg. Tycker ni ska passa er för att förstöra
 
Svar ;

Om man är tung och rider barbacka då är det inge bra ,men om man är i normal vikt så skadar det inte hästen ,men om man är tung kan det förstöra hästens ryggrad .
 
Rider man för ofta barbacka kan man sätta spår efter sina sittben i ryggen på hästen,då är det som att ha en dålig sadel,men vi väger runt 27 kilo så skadar det INTE hästen .det skadar inte heller om man väger mer ,väldigt många som rider barbacka .och inte går deras hästars ryggradar av ..Så nej , det är inte farligt för hästen ... Det är bättre att rida babacka en att ha en sadel på ryggen , tänk er sjäv att ha en tung sadel på ryggen . Så det är inte farligt att rida barbacka alls .. Tänk på vad du skriver innan du lämmnar en kommentar,Va gärna oanonym nästa gång du lämnar en kommentar , tack i förhand . Fegt att inte våga stå för den du är , vet att du har ett namn :) 
 
//Filippa
 


Postat av: Alle

Det är INTE dålig att rida barbacka. Tänk på att en sadel väger ca 10kg, så när man använder sadel blir det 10kg tyngre för hästen att bära. Utan sadel får hästen även chansen att använda alla muskler på rätt sätt vilken kan bli svårt med en tung sadel på. Om ni oroar er för att om man är tung så kan man skada ryggraden på hästen så tänker ni fel. Är man så tung så att ryggraden skadas så är man nog för tung för sin ponny, att rida barbacka ger exakt samma tryck på ryggraden som en sadel.
Fegt är det att skriva anonymt också, Fanny och Filippa skulle aldrig göra något som skadar totte!
Ha det bäst tjejer!
//Alexandra Karjel :)

2014-01-02 @ 14:40:09 / http://syrrornakarjel.blogg.se
Postat av: Ammi

Hej. Sååå bra skrivet!!! Du har alldeles rätt! :) // Ammi

2014-01-02 @ 17:03:20
Postat av: Isabelle

Håller med er för jag brukar ofta rida barbacka och det är supermysigt + att hästen tycker det är mycket skönare och roligare än att gå med sadel på, iaf min häst❤️

2014-01-02 @ 22:25:30 / http://isabelleahman.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: