2015-01-31 @ 18:29:42 / Filippa

Myslördag!

Idag var det myslördag på vår ridklubb. Man fick anmäla sig dit om man ville vara med & det ville vi . Väldigt mysigt var det , vi fikade, masserade varanndra och massa sånt , Det var även en hästmassörska där och hjälpte oss att massera hästarna , hon masserade även  allas hästar. Totte tyckte det var superskönt och han höll på att sommna, massörskan tyckte att han såg jättefin ut , hade fina ben och allt. Supermysig dag helt enkelt, bara vara med sina hästar och mysa.Det höll på från 11-3 ungefär.
 
Totte fick ta det lungt helt idag , det vart en prommis övre rundan. Alltså ner & upp till srk. När vi kom upp till stallet fixde jag ochFanny allt till Totte , ställde in han i boxen med hö och massa godis. Bästa Totte!! Smörjde även och fixade all utrusning tills imorgon då det är tävling.Det är klubbhoppning,  Fanny och Totte ska hoppa 80 cm. Vi alla är supertaggade :DD . 
 
Kom hem vid fem ungefär och nu blir det lördagsmys med god mat och massa gottigotti. Hoppas ni haft en bra lördag en sålänge , och vad har ni hittat på? Hörs mer senare iaf. 
 
Totte får massage , otroligt söt och trött♥♥
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: