2015-03-06 @ 10:35:34 / Filippa

Tisdagens hoppträning!

I tisdags hade vi  hoppträning på dagen , eftersom vi har sportlov så hade vi det på dagen. Eller snarare morgonen, träningen började nio och höll på till 10.15. Vi skulle vara där nere halv nio och bygga bana.
 
Vi red först fram, såklart. Travade lite på volt , i båda varven . Flyttade ut bakdelen, och vi gjorde massa sånt. Galopperade fram fritt, på volt och fyrkantpåret. Samla,öka- stor galopp-liten galopp. Massa sånt gjorde vi, bra uppvärmning inför en hoppträning. 
 
Till själva hoppningen , vi hoppade inte höga hinder utan det var mest lydnad och sånt. Hoppade en bana , det skulle vara samma galopp runt hela banan. Inte öka framför hinder, samma jämna galopp hela tiden. Vi hoppade den banan hela lektionen, det var bl.a med en "s-både" .Sista gången jag hoppade banan låg hindrerna på 80 cm. Inga höjder , men väldigt bra träning som inte sliter på hästarna men det är väldans jobbigt. Ni kommer få se på filmen lite bätte vad vi gjorde. 
 
Jag är i allafall supernöjd med Totte, han skötte sig kanon och hoppade bra :D 
 
 
Det är nått knas med att lägga över filmen från videofy till bloggen. Men så fort det funkar så kommer filme upp, hoppas att det funkar ganska snart.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: