2015-03-17 @ 21:59:54 / Filippa

Totte igår och idag!

Igår red Fanny ut en mysig tur med Totte, han fick bara mysa på dagen efter tävling. Men vi tycker att det är bra att Totte får röra sig i alla gångarter efter tävling, så att han inte bli stel. Vi har alltid gjort så och det känns bäst. Fanny red en uteritt mot kossorna i alla gångarter. Barbacka och bettlöst, såå mysigt. Hur mysigt Väldigt mysigt. Fixade såklart allt i stallet, borstade och fixade Totte, sköljde av hans ben då dom var väldigt leriga , Tottz fick massage och stretching. 
 
Idag efter skolan så gick vi till frissan, nästan direkt. Slutade skolan 13.00 idag och hade tid hos frissan 14.30. Vi båda bara klippte topparna så håret kändes och såg fint ut. Efter det så var vi med Ebba idag och sen hade vi fotbollsträning. Mamma skötte stallet idag, känns såå annorlunda att inte vara där en dag. Eftersom man är där varje dag, stallet är ens hem. Mamma fixade allt åt Totte och gick en prommis med Totte älskling.
 
Har fått såå himla många fina bilder från söndagens tävling, verkligen massa. Alla kommer självklart inte komma i detta inlägget, men en kan ni får se nu. Vi hörs imorgon, har inga speciella onsdags planer ;)
 
Vad har ni gjort för kul idag? 
 
Fina,fina Totte♥ Han är speciell och betyder allt.
 
//Filippa
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: